ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Αεροπορικώς

Από το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος»  με καθημερινές πτήσεις από Αθήνα όλο τον χρόνο και εποχικές από άλλους προορισμούς. 

 

Οδικώς

 

Από Αθήνα 3 1/2ώρες :  

Ο επισκέπτης από την Αθήνα φτάνει στα Ιωάννινα μέσω της Ιονίας οδού. Βγαίνετε στην έξοδο της Εγνατίας Οδού για Ιωάννινα, στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Αθηνών με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Εξέρχεσθε του πρώτου κυκλικού κόμβου που θα συναντήσετε στην δεύτερη έξοδο της Οδού Σουλίου και έπειτα στρίβετε αριστερά στην Σπύρου Λάμπρου. Μετά από 900 μέτρα ακολουθείτε τις πινακίδες προς Τρίκαλα/Κοζάνη/Θεσσαλονίκη στρίβοντας δεξιά στην οδό Βορείου Ηπείρου και φθάνετε στο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται πίσω από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων. 

 

Από Θεσσαλονίκη 2 ώρες 53 λεπτά:

Ο επισκέπτης από Θεσσαλονίκη φτάνει στα Ιωάννινα μέσω της Εγνατίας οδού. Βγαίνετε στην έξοδο της Εγνατίας Οδού για Ιωάννινα, στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Αθηνών με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Εξέρχεσθε του πρώτου κυκλικού κόμβου που θα συναντήσετε στην δεύτερη έξοδο της Οδού Σουλίου και έπειτα στρίβετε αριστερά στην Σπύρου Λάμπρου. Μετά από 900 μέτρα ακολουθείτε τις πινακίδες προς Τρίκαλα/Κοζάνη/Θεσσαλονίκη στρίβοντας δεξιά στην οδό Βορείου Ηπείρου και φθάνετε στο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται πίσω από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων. 

 

 

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

•          Πλατεία Πύρρου : 2,5 χιλ.

•          Αεροδρόμιο : 3 χιλ.

•          Κεντρικός Σταθμός Λεωφορείων : 1 χιλ.

•          Θεσσαλονίκη: 263 χλμ - 2 ώρες 53 λεπτά οδικώς

•          Λιμάνι Ηγουμενίτσας: 45 λεπτά οδικώς

 

 

Back to TOP