Ένα μαγικό Yoga Retreat ξεκινά το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου!

 

1-3 Οκτωβρίου 2021 μαζί με την Αλεξάνδρα Ρίζου-Καλοδήμα!

 

 

Το πρόγραμμα θα είναι το εξής: 

 

  • Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021: Ώρα αναχώρησης 8:15 π.μ. από τον σταθμό Νερατζιώτισσα με πούλμαν και προορισμό τα Ιωάννινα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση μέχρι την πρώτη μας συνάντηση, για το απογευματινό Yoga Class. Ακολουθεί Heathy Dinner στο ξενοδοχείο και cocktail στην «Κουκουβάγια» με θέα στη Λίμνη Παμβώτιδα! 

 

  • Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021: Πρωινή Yoga και απολαυστικό πρωινό στο ξενοδοχείο, για να γεμίσουμε ενέργεια για το rafting στον Βοϊδομάτη υπό την καθοδήγηση του Alpine Zone. Θα συνεχίσουμε προς το γραφικό χωριό Πάπιγκο με ενδιάμεση στάση στις Κολυμπήθρες για φωτογραφίες! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση μέχρι τη βραδινή έξοδο στα «Ναυτάκια», υπό την καθοδήγηση του κ. Βασίλη Τσιτσιμπίκο. 

 

  • Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021: Τελευταίο μάθημα Yoga, πρωινό και αναχώρηση για το νησάκι του Αλή Πασά με καραβάκι. Επιστροφή στον Μώλο των Ιωαννίνων και πίσω στην Αθήνα. 

 

Κόστος

 

Α' πακέτο: 370€/ άτομο (περιλαμβάνει μεταφορά, διαμονή 2 διανυκτερεύσεων, 2 πρωινά, 2 δείπνα, 3 μαθήματα γιόγκα και 2ωρο rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη)

Β’ πακέτο: 350€/ άτομο, χωρίς τη μεταφορά. 

 

* Οι τιμές αφορούν δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια 

** Οι θέσεις είναι μέχρι 30 άτομα

Back to TOP